Toista albumiaan viimeistelevä Pihlaja julkaisi uuden singlen ”Baby baby”

”Baby baby” on viides single syksyllä julkaistavalta Pihlajan toiselta albumilta

Kuuntele ”Baby baby” tästä!

Suomen artistikentän kuumimpiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi 2.9 uuden kappaleen Baby baby. Kyseessä on viides single Pihlajan syksyllä julkaistavalta toiselta albumilta, jolta on aiemmin kuultu singlet Paha Barbi, Tatuoitu, Menee yli feat. TIPPA ja Bon appétit.

Soolomateriaalin ohella Pihlaja julkaisi maaliskuussa Ettan kanssa tehdyn yhteis-EP:n Ei bändäreit, jonka singlekappale Bändäri nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja on ollut jo yli 5 kuukautta Spotify-listan top50:ssä. Kappale oli Suomen Spotify-historian ensimmäinen listaykköseksi noussut naisartistien yhteiskappale. Tähän mennessä kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 5,5 miljoonaa kertaa.

Pihlajan debyyttialbumi Kirjoitettu tähtiin ja sen hittisinglet Pojat feat. Yeboyah ja Picasso feat. costee maalasivat tummasävyistä R&B-maisemaa. Albumin teksteillä Pihlaja pohti nuoren kaupunkilaisnaisen elämää ja kyseenalaisti sukupuolirooleja. R&B ja naiseuden pohtiminen kuuluvat myös tulevalla albumilla, mutta vielä entistäkin rohkeammin:

Koko tuleva albumi on tutkimusmatka siihen, millainen nainen mä voin ja saan olla tässä maailmassa. Ylipäänsä mua kiinnostaa tutkia, sallitaanko naisille samoja asioita kuin miehille”, kertoo Pihlaja.

Pihlaja on artisti ja lauluntekijä, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa. Pihlajan suurimpiin hitteihin kuuluvat platinaa streamanneet Pojat feat. Yeboyah ja Ettan kanssa tehty yhteisbiisi Bändäri sekä kultaa streamanneet Tatuoitu ja Picasso feat. costee. Emma-ehdokkuuden tuonut Pihlajan debyyttialbumi Kirjoitettu tähtiin on myös streamannut kultaa. Tänä kesänä Pihlaja on nähty mm. Ruisrockin, Blockfestin, Weekend Festivalin, Tikkurila Festivaalin ja RMJ:n lavalla.

Pihlaja somessa:
Instagram: pihlajapihlaja
Facebook: Pihlaja