TUURE BOELIUS palaa uudella musiikilla

Kuuntele tuplasingle Mehän vaan tanssittiin & Pakoauto tästä!

Tuplasingle Mehän vaan tanssittiin & Pakoauto esittelee Tuure Boeliuksen tulevan debyyttialbumin maailmaa. Modernia pop-musiikkia esittävän artistin uusimmat singlet ovat tummanpuhuvaa modernia klubiestetiikkaa huokuvia kappaleita, jotka käsittelevät kielletyn rakkauden tematiikkaa.

Tuure Boelius solmi levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja aloitti samalla työskentelyn uuden tiiminsä kanssa kohti debyyttialbumia. Poikkeuksellisesta lavakarismasta tunnettu monilahjakkuus on keskittynyt tulevan albumin työstämiseen mm. Leo Jupiterin, Vilma Alinan ja A&R:näkin toimivan Antti ”Nopsajalka” Hakalan kanssa.

”Mehän vaan tanssittiin oli ensimmäinen biisi mikä syntyi kun alettiin rakentamaan tekijätiimiä Nopsajalan kanssa. Biisi käsittelee tilannetta, jossa on vetovoimaa kahden ihmisen välillä. Molemmat tietää että tilanne ei ole ok, mutta se tuntuu silti hyvältä.”

Pakoauto-kappale on ehdottomasti omia suosikkejani tähän mennessä syntyneistä biiseistä. Siinä kuuluu odottamisen sietämättömyys ja pohdinta voiko tästä koskaan tulla mitään. Kuinka pitkälle voi venyttää omaa moraaliaan – kuinka pitkään voi valehdella itselleen ennen kuin myöntää että tämä ei ole ok.” -Tuure Boelius.

Tuure Boelius aloitti uransa 14-vuotiaana julkaisemalla tubevideoita, joista artistin esiintymistaidot kiinnittivät yleisön huomion. Tuure Boeliusta seuraa sosiaalisessa mediassa noin 120 000 silmäparia. Tämän jälkeen luontevasti artistin uralle siirtynyt pop-artisti on tunnettu lukuisista top-listojen kärkisijoille nousseista hiteistään sekä teatteri- ja TV-rooleistaan.

Tuure Boelius somessa:
Instagram: tuureboelius
TikTok: tuureboeliusofficial