Grungehtavan raskaan rockin superkokoonpano Flat Earth julkaisi yllätyssinkun Into The Blue

Vastikään High On Lies -kakkosalbuminsa julkaissut yhtye juhli levyjulkkareita 5.10. On The Rocksissa

Jo debyyttialbumillaan None for One myös kansainvälisen musiikkikentän huomion herättänyt helsinkiläinen Flat Earth jatkaa faniensa hemmottelua. Vastikään kakkosalbuminsa High On Lies julkaissut yhtye julkaisi täysin yllättäen mehevän sinkkubiisin Into The Blue, joka jatkaa bändin tunnistettavaa linjaa vakuuttavalla poljennolla. Kappale äänitettiin samoissa sessioissa High On Lies -albumin kanssa.

Into The Blue käsittelee vanhemmuuden yhtä suurimmista peloista eli oman lapsen menetystä. Lyhyen ajan sisään menetin isäni syövälle ja vastapainona toinen lapseni syntyi. Aloitin kirjoittamaan tekstiä ikään kuin rakkauskirjeenä vaimolleni, mutta se kääntyikin käsittelemään minun omia pelkojani ja vajavaisuuksiani isänä ja miehenä”, laulaja Anthony Pikkarainen kertoo

Albumilla rummut hoitaa kitaristi Mikko ”Linde” Lindströmin kanssa HIM-yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Mika ”Kaasu” Karppinen, mutta Karppisen lähdettyä Flat Earthista alkukesästä yhtye ilmoitti elokuussa uudeksi rumpalikseen Wille Granön.

Olemme innoissamme Willen tulosta bändiin, teimme yhden akustisen keikan hänen kanssaan ja homma lähti toimimaan niin hyvin, että päätimme jatkaa siitä. Hänen kanssaan on ollut mutkatonta ja mukavaa soittaa, ja Wille tuo koronan jälkeen uutta puhtia bändin touhuun kaikin tavoin", Flat Earthin Niclas Etelävuori, Mikko "Linde" Lindström sekä Anthony Pikkarainen kommentoivat.

Wille on tuntenut Niclaksen alias Nicun jo vuosia, ja hän toteaa Lindestä ja Anthonysta tulleen lyhyessä ajassa kuin uusia veljiä.

"Kun Nicu soitti mulle ja kysyi jos voin tulla soittaa perkkoja yhdelle keikalle, en edes tiennyt, että kyse oli Flat Earthistä. Olin aivan täpinöissäni, kun ymmärsin mistä oli kyse. Keikka meni loistavasti ja jäbät olivat, että 'hei mennäänkö treenikselle skulaa lisää'. Kaikilla oli hyvä fiilis, ja yhtäkkiä Nicu ojensi kättä ja sanoi 'tervetuloa bändiin'". Olen kiitollinen ja aivan fiilareissa tästä hommasta ja uudesta perheestä", Granö kertoo.

 

FLAT EARTH | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY