Leo Stillman julkaisi tulevan albumin ensimmäisen singlen ”Sano se ääneen”

Kuuntele Sano se ääneen tästä! Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman julkaisi 7.10. uuden kappaleen Sano se ääneen, joka on ensimmäinen single ensi vuonna julkaistavalta Stillmanin kolmannelta albumilta. Tulevalle levylle Stillman on paketoinut pari vuotta elämäntarinaansa nousuineen ja laskuineen. Rehelliset ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevät tekstit saavat seurakseen suomirockin perinteistä ammentavaa orgaanista bändisoittoa, jossa Stillmanin juuret ovat vahvasti.

Tulevalla levyllä oon löytänyt uudestaan soittamisen, laulamisen, biisinteon ja studiossa olemisen riemun. On hirveä nälkä päästä takaisin keikoille yleisön eteen ja julkaista uutta musaa. Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt itseni ja paikkani biisintekijänä ja artistina.

Uuden albumin tekstillisenä teemana on se, miten jostain rikkinäisestä tulee ehjä. Useat biisit on syntyneet siitä, että oon kysynyt itseltäni että mitä mulle oikeesti kuuluu.

Sano se ääneen on rehellinen oman elämän kertomus siitä, kun synkät ajatukset on valloittaneet pään pidemmäksi aikaa, mutta jostain löytää sen pienen kipinän, jolla saa taas elämästä kiinni ja löytää toivonpilkahduksen. Kun tajuaa omat heikkoutensa, virheensä ja haavoittuvuutensa, mutta niistä huolimatta päättää heittäytyä täysillä elämään ja rakastaa. Ja erityisesti muistaa sanoa ääneen itselleen ja muille, että rakastaa.

Vaikka välillä tuntuis että on maailman paskin ihminen niin kaikesta voi ja pitää selvitä ja päästä eteenpäin. Vaikka tällä biisillä pohditaan omaa kuolevaisuutta ja elämänvalintoja, on biisissä paljon toivoa ja elämän nälkää. Elämän täytyy tuntua joskus paskalta, että voi taas tuntua hyvältä”, Stillman kertoo.

Leo Stillman on 31-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan LEO Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. Stillmanin tunnetuimpia kappaleita ovat Nuori, kaunis ja vapaa, Mul on sut feat. Janna, Mikä laulaen tulee se bailaten menee sekä platinarajan ylittänyt Kaikki mitä rakastin, joka nousi myös radiolistan top20:een.

 

Leo Stillman somessa:
Instagram: leostillman
Facebook: Leo Stillman