KAIP itkettää ja tanssittaa laulamalla elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta

"tää biisi vaan kirjotti itsensä"

Kuuntele mä en oo muuttunu tästä! Tanssittavaa ja itkettävää popmusiikkia tekevä KAIP julkaisi tänään tulevan toisen albuminsa toisen singlen mä en oo muuttunu. Kappaleella artisti on toukokuussa julkaistun tyhmä sydän -singlen ja viimevuotisen SADHALL -albumin tapaan suurten aiheiden ja voimakkaiden tunteiden parissa:

mä en oo muuttunu on kipuilubiisi, jossa pohditaan että jos on satuttanu toista, niin voiko itse luottaa siihen ettei tekis niin uudestaan. Tää biisi vaan kirjoitti itsensä ja tehtiin se yhdeltä istumalta valmiiksi tuottaja Camu Creutzin kanssa. En oo ikinä aiemmin tehnyt biisiä niin että se päätyy ekasta sessiosta melkein samanlaisena julkaisuun.

Tässä biisissä onnistui kaikki mitä mun musalta haluun, tää on haikea, tanssittava ja diippi. Tää on taas yks biisi lisää näihin mun oman tunne-elämän tunnareihin.”

KAIP eli Ilari Kaipainen on nuori pop-artisti, jonka uniikki laulusoundi johdattaa kuulijan maailmaan, joka tulvii melankoliaa ja romantiikkaa. KAIP tekee musiikkia heille, jotka ovat kokeneet kovia ja haluavat tulla ymmärretyksi, heille joille rakkaus elää ulkopuolisuuden tunteesta. KAIPin biisien tahtiin voi tanssia, mutta samaan aikaan vaikka itkeä.

 

KAIP somessa:
Instagram: feelforkaip