Heaven feat. Fabe on viimeinen single kahden viikon päästä julkaistavalta Pihlajan toiselta albumilta

Paha Barbi -albumi julkaistaan perjantaina 4.11.

Pihlaja nähdään levynjulkaisukeikalla Kuudennella linjalla 4.11.

Kuuntele Heaven feat. Fabe tästä! Suomen artistikentän kuumimpiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi 21.10 uuden kappaleen Heaven, jolla vierailee Fabe. Kyseessä on kuudes single Pihlajan 4.11. julkaistavalta toiselta albumilta Paha Barbi, jolta on aiemmin kuultu singlet Paha Barbi, Tatuoitu, Menee yli feat. TIPPA, Bon appétit ja Baby baby, jotka ovat kaikki nousseet Spotifyssa Suomen 30 kuunnelluimman kappaleen joukkoon.

Soolomateriaalin ohella Pihlaja julkaisi maaliskuussa Ettan kanssa tehdyn yhteis-EP:n Ei bändäreit, jonka singlekappale Bändäri nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja viihtyi lähes puoli vuotta Spotify- listan top50:ssä. Kappale oli Suomen Spotify-historian ensimmäinen listaykköseksi noussut naisartistien yhteiskappale. Tähän mennessä kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 6 miljoonaa kertaa.

Pihlajan debyyttialbumi Kirjoitettu tähtiin ja sen hittisinglet Pojat feat. Yeboyah ja Picasso feat. costee maalasivat tummasävyistä R&B-maisemaa. Albumin teksteillä Pihlaja pohti nuoren kaupunkilaisnaisen elämää ja kyseenalaisti sukupuolirooleja. R&B ja naiseuden pohtiminen kuuluvat myös tulevalla albumilla, mutta vielä entistäkin rohkeammin:

Koko Paha Barbi -albumi on tutkimusmatka siihen, millainen nainen mä voin ja saan olla tässä maailmassa. Ylipäänsä mua kiinnostaa tutkia sallitaanko naisten käsitellä esimerkiksi seksuaalisuutta tai valtaa biiseissä samoin kuin miesten”, kertoo Pihlaja.

Pihlaja on artisti ja lauluntekijä, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa. Pihlajan suurimpiin hitteihin kuuluvat platinaa streamanneet Pojat feat. Yeboyah ja Ettan kanssa tehty yhteisbiisi Bändäri sekä kultaa streamanneet Tatuoitu ja Picasso feat. costee. Emma-ehdokkuuden tuonut Pihlajan debyyttialbumi Kirjoitettu tähtiin on myös streamannut kultaa. Viime kesänä Pihlaja nähtiin mm. Ruisrockin, Blockfestin, Weekend Festivalin, Tikkurila Festivaalin ja RMJ:n lavalla.

Keikat:
26.10. Yksityistilaisuus
29.10. Turku, Bailubaatti
4.11. Helsinki, Kuudes Linja (levyjulkkarit)
5.11. Kankaanpää, Nightclub Shakespeare
11.11. Kuusamo, Up North Ruka
12.11. Oulu, Basso Club
18.11. Hämeenlinna, Bar Skogster
19.11. Loimaa, Seurahuone
25.11. TBA
3.12. Raahe, Bluesmoon
26.12. Joensuu, Ilona

 

Pihlaja somessa:
Facebook: Pihlaja
Instagram: pihlajapihlaja