“Halusimme luoda juoman ajatuksella, että jokainen hetki on skoolaamisen arvoinen!”

Yli 15-vuotisen uran tehnyt ja kesällä Helsingin Olympiastadionin valloittanut Haloo Helsinki! on lanseerannut alkoholittoman HALOO!-luomukuohuviinin. HALOO!-kuohuviini on tilattavissa nyt Alkon tilausvalikoimasta.

Olemme saaneet kokea bändinä hienoja hetkiä 15-vuotisen uramme aikana. Nämä hetket, ja niille skoolaaminen ovat jättäneet meille ainutlaatuisia muistoja, jotka haluamme jakaa kanssasi. Onnistumiset ja unelmat ovat tärkeitä, mutta yhtä tärkeitä ovat myös ne pienemmät ja arkisemmat asiat, hetkessä eläminen ja hetkestä nauttiminen. Halusimme luoda juoman ajatuksella, että jokainen hetki on skoolaamisen arvoinen!” yhtye kuvailee.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 300 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 14 radiolistan ykkössingleä sekä yli 800 keikkaa.

Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. Reiviluola, Piilotan mun kyyneleet, Lady Domina, Beibi, Hulluuden Highway, Maailman toisella puolen, Kaksi ihmistä, Tuntematon ja Kuussa tuulee.

HALOO! -alkoholiton kuohuviini
Maku ja olemus: Tyylikkään mausteinen luonteikas viini, jonka tuoksussa ja maussa on omenan sekä vaniljan vivahteita. Kuivahko ja mineraalinen olemus täydentyvät ryhdikkäillä kuplilla.

Ps. Suositellaan nautittavaksi hyvässä seurassa ja Haloo Helsinki! - Hetki on kaunis kappaleen kanssa.

 

Haloo Helsinki! somessa:
www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki