Ansioituneiden tamperelaismuusikoiden Transworld Identity solmi kansainvälisen diilin Frontiers Musicin kanssa – Debyyttilevy julkaistaan 2023!

Mila Bosan johtamassa kokoonpanon rumpalina Popedan Lacu Lahtinen

Frontiers Music Srl ja Transworld Identity alias T-ID ovat solmineet sopimuksen, joka vie yhtyeen ensi vuonna suoraan kansainvälisillle markkinoille. Uudessa englantilais-tamperelaisessa kokoonpanossa on useita tuttuja kasvoja kotimaiselta musiikkikentältä, ovathan mukana vokalisti Mila Bosa, rumpali Lacu Lahtinen, kitaristi Mika "Lamppari" Lamminsivu, kosketinsoittaja Juha "Junnu" Kinnunen sekä basisti Kasperi Kinnunen.

Hard rockin suurten nimien ja biisien vahvasti innoittama T-ID julkaisee esikoisalbuminsa vuonna 2023.

"Olemme äärimmäisen innoissamme tästä yhteistyöstä Frontiersin kanssa. Kyseessä on ensimmäinen albumimme, ja kun sille annetaan tällainen tilaisuus, olla samassa porukassa alan suurten nimien ja lapsuudensankariemme kanssa, se vetää nöyräksi", bändi toteaa.

Bändin historia kotimaan musikkikentällä on varsin laaja; Lacu on loistanut Popedan rumpalivakanssin lisäksi myös esimerkiksi Hanoi Rocksissa ja Michael Monroen soolobändissä. Lamppari on päässyt näyttämään kyntensä esimerkiksi Baby Green- ja Technical Justice -kokoonpanoissa sekä muun muassa Dave Lindholmin taustalla, Junnun ollessa tuttu näky esimerkiksi Muska Babizinin bändissä. Multi-instrumentalisti ja Junnun poika Kasperi on ansainnut kannuksiaan esimerkiksi Metallileka-kokoonpanossa.

 

transworldidentity.com
facebook.com/transworldidentity
instagram.com/transworldidentity
instagram.com/milabosaofficial