Suomirock-nyrkki Dynamo kruunasi Ääriviivat-singlensä karaokevideolla – Vain aikuisille tarkoitettu video viihdyttää mieskomeuden ystäviä

Suomirockin ytimessä operoiva Dynamo sukeltaa suoraan Suomen kansan syviin riveihin uudella Ääriviivat-singlellään, jonka video suorastaan kutsuu kokoontumaan ystävien kesken lähimpään kippolaan, saihan loppuvuoden kovin jytähitti seurakseen myös asiaankuuluvan karaokevideon!

Joensuulainen nelikko sai innostuksensa Ääriviivat-kipaleeseen Billy Idolin Rebel Yell -sinkusta, ja lopputuloksessa onkin kuultavissa samankaltaista reipasta otetta.

Ajateltiin että 'vitut, nyt tehdään kasarirokkia eikä mitään tekotaiteellista paskaa'”, yhtyeestä kerrotaan.

Biisin mitta, kolme minuuttia ja 33 sekuntia, on täydellinen ja samalla puolittain vaarallinen kaikin tavoin, ja lisää on luvassa vuoden 2023 kääntyessä kevääksi. Samalla Dynamo aktivoituu keikoille yli vuoden tauon jälkeen.

Aiemmin muun muassa Popedan ja Klamydian kanssa samoilla klubeilla ja festivaaleilla nähty Dynamo on julkaissut aiemmin Spotifyssä mainetta keränneet sinkut Juokse Tyttö Juokse, Kesäyö, Sade ja Musta Joutsen.

"Käytännössä yhtye oli telakalla pari vuotta, mutta nyt jatketaan siitä mihin 2019 jäätiin."

Ääriviivat-video on jo nyt aiheuttanut niin hihittelyä kuin ansiokasta positiivista myötähäpeää, ja bändi toteaakin, että välttämättä karaokevideo ei sovellu herkille.

"Eihän tämä nyt sovellu mitenkään myöskään lapsille. Uskomme, että ollaan vähän samalla levelillä Youtubessa kuin koko XL5:n tuotannon kanssa", bändi tuumii.

Dynamo on:
Laulu Jussi Holopainen
Kitara Ville Luhio
Basso Make Sivonen
Rummut Tuomas Miettinen

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY