Samsungin uusi musiikkikonsepti tarjoaa ainutlaatuisia live-elämyksiä kiinnostavimpien artistien kanssa

Samsung Music Galaxy nostaa esille kotimaisen musiikkikentän kiinnostavimpia kykyjä uudenlaisen livekonseptin myötä

Samsungin uusi Music Galaxy -konsepti tarjoaa musiikin ja keikkojen ystäville eksklusiivisia live-elämyksiä. Samsung Music Galaxy -lavalle tulee kuluvan vuoden aikana nousemaan niin asemansa vakiinnuttaneita tähtiä kuin musiikkialan kiinnostavimpia tulokkaita, ja jokaisessa keikassa on oma, uniikki kulmansa. Artistit ovat tiiviisti mukana tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa aina illan kulusta keikan visuaaliseen ilmeeseen. Liput keikoille voi voittaa ainoastaan kampanjasivun kautta osoitteessa musicgalaxy.fi.

“Samsung innovoi ja luo teknologioita, jotka murtavat esteitä ja auttavat ihmisiä tekemään asioita, jotka vielä hetki sitten tuntuivat mahdottomilta. Uusi Samsung Music Galaxy -konsepti on osa tätä pitkää jatkumoa. Haluamme auttaa idearikkaita ja rajoja rikkovia artisteja matkalla kohti unelmiaan ja antaa samalla musiikin ystäville huikeita elämyksiä”, kertoo Samsung Suomen tuotemarkkinointipäällikkö Jouni Immonen.

Ensimmäinen Samsung Music Galaxy -kokonaisuus startataan supertähti Isac Elliotin kanssa. Muun muassa 20min- ja Makso mitä makso -hiteillään listat valloittanut tähti tulee soittamaan kolmella ainutlaatuisella keikalla myös vielä julkaisematonta musiikkia. Tämän lisäksi jokaisen keikan aikana lavalle nousee artistin valitsemia yllätysesiintyjiä – tiedossa on siis unohtumattomia iltoja. Samsung Music Galaxy -konseptia mukana on toteuttamassa Universal Music.

Nuorten musiikinkulutuksen keskiössä ovat erityisesti uuden musiikin ja artistien löytäminen, niiden jakaminen ystäville sekä uniikit livetapahtumat. Elämyksellisyys tulee korostumaan markkinoinnissa entisestään, ja Samsung Music Galaxylla haluamme olla suunnannäyttäjä tässä. Olemme todella innoissamme yhteistyöstä”, kertoo Emmi Leinonen, Universal Musicin Senior Brand Partnerships Manager.

Ensimmäiset Samsung Music Galaxy -keikat järjestetään Helsingissä 21.4., Tampereella 27.4. ja Turussa 4.5. Liput keikalle voit voittaa ainoastaan osoitteessa www.musicgalaxy.fi. Osallistuminen on avoinna 15.3.-9.4.2023.

Kampanjasivulle