Elektropop-artisti Theliseltä uusi single ja musiikkivideo – Mannerlaatat on suomipop-biisi uuden retroaallon harjalta

Mannerlaatat on lyriikkavetoista suomipoppia uuden retroaallon harjalta

Kuuntele tästä!

Helsinkiläinen elektropop-artisti Thelise julkaisi tänään uuden singlen Mannerlaatat. Kappale on pehmeää ja modernia suomipoppia uuden retroaallon syntikkasaundeilla. Mannerlaatat kertoo syventyvästä suhteesta, jossa roolit ja vanhat tottumukset alkavat murtua.

Biisi kertoo siitä, kun tapaa ihmisen, joka murtaa sun ulkokuoren ja koskettaa jotain syvempää. Siinä ehkä vielä hetken yrittää pitää yllä tietynlaista vaikutelmaa, kunnes tajuu, että sitä toista ei kiinnosta muu kuin sun todellinen minä ja se, että sun kanssa tuntuu hyvältä. Siinä oppii itsekin rakastamaan itseään vähän enemmän”, Thelise kertoo.

Kappaleen on kirjoittanut ja säveltänyt Petra Theis sekä Juho Vehmanen, joka vastaa myös biisin tuotannosta. TV-tuottajana menestyksekästä uraa tehnyt Thelise omaa kiehtovan draaman tajun, mikä välittyy artistin estetiikasta. Mannerlaatat on edellisen singlen tapaan visuaalinen kokonaisuus, johon voi tutustua katsomalla kappaleen musiikkivideon tästä!

Bianca-Pop Musicilla musiikkia julkaiseva Thelise ammentaa musiikkiinsa vaikutteita nykyelektrosta, kansainvälisestä listamusiikista sekä lyriikkavetoisesta suomipopista. Ihmissuhdeanarkismista inspiroitunut artisti kirjoittaa kappaleita vahvoista tunnekokemuksista – itseään rajoittamatta. Suhteiden jännitteisyydestä kertovat sanoitukset ovat samaan aikaan sekä samaistuttavia että ajatuksia herätteleviä. Tästä saatiin esimakua elokuussa 2021 julkaistulla Voiks vielä vaihtaa elämää -debyyttisinglellä, jonka on voinut kuulla myös radiossa ja televisiossa. Mannerlaatat on Thelisen toinen sinkkulohkaisu ensi vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta.

Thelise
Instagram | TikTok | Facebook