Kotimainen melodista rock- ja metallimusiikkia soittava LILLI on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon Limits of Life. Bändi on viime kesänä viettänyt aikaa studion uumenissa ja antaa nyt maistiaisen siitä, miten bändi on kehittynyt sitten vuonna 2020 julkaistun esikoisalbumin. Limits of Life tarjoaa kuulijoilleen täyslaidallisen kovatempoista, melodista ja energistä metallimusiikkia, jota liidaa Lily Blackin kuulaan kirkas lauluääni. Biisin työstämiseen on bändin vakiojäsenten lisäksi saatu mukaan Dreamtalessa vaikuttava kosketinsoittaja Akseli Kaasalainen, jonka panostusta kappaleeseen ei voi väheksyä. Akselia LILLI bändiin yhdistää yhteinen bänditausta rumpali Petteri Rosenbomin kanssa. Petteri on aikanaan vaikuttanut Dreamtalen rumpalina.

Bändin kitaristi Teemu Harjunen kommentoi julkaistua singleä: ”Olemme ottaneet viimeisen vuoden aikana valtavan harppauksen bändin musiikki tuotannon laadun suhteen. Olemme löytäneet meille oikeat yhteistyökumppanit, joiden avulla bändin äänimaailma on nyt saatu sille tasolle, jolla haluamme sen olevan. Itse biisi on yksi lempikappaleistani, jota on myös mahtavaa soittaa livenä. Biisi on hyvä tempoinen ja energiatasot kohoavat biisin aikana aina kattoon. On ollut myös mahtavaa saada Akseli mukaan vierailevaksi soittajaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä biisin kokonaisuudessaan. Biisin sanoma iskee suoraan nykymaailman oravanpyörässä eteenpäin puskeviin henkilöihin, joita muuten on hiton paljon…

Katso musiikkivideo: https://youtu.be/ytnkZXEDNak
Kuuntele "Limits Of Life":
Spotify: https://spoti.fi/3p6bAuU
Apple Music: https://apple.co/3xBFvPC
Amazon: https://amzn.to/3ln4Wj8
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/270108912

Äänitys ja leikkaus: Sami Halinen (Nakkila)
Miksaus: SN-Audio Production (Jyväskylä)
Masterointi: Alho Audio Mastering (Tampere)
Musiikkivideon kuvaus ja leikkaus: JJ Productions (Turku)
Tuotanto: LILLI

LILLI on helmikuussa 2019 perustettu melodista, kansainvälistä rock- ja metallimusiikkia soittava yhtye, jonka kotipaikka on Pori.

Bändin kokoonpano Limits of Life -singlellä:
Laulu: Lily Black
Kitara: Teemu Harjunen
Basso: Sami Halinen
Rummut: Petteri Rosenbom
Koskettimet: Akseli Kaasalainen (featuring artist)

https://facebook.com/lillitheband/
https://www.instagram.com/lilli.theband