Gtarzeen tulevalta sooloalbumilta lohkaistun 'Living a Lie' -debyyttisinglen jälkeen julkaisuvuorossa on 'Ave Maria', yksi klassisen säveltäjän Franz Schubertin suosituimmista kappaleista, jonka hän sävelsi vuonna 1825. Kappaleen melodia on kummitellut Gtarzeeta vuosia, ja nyt hän saa mahdollisuuden tehdä siitä yllättävällä sovituksella omanlaisensa juuri sopivasti joulusesonkia varten. Gtarzee -version Franz Schubertin kappaleesta 'Ave Maria' ovat sovittaneet Gtarzee ja rumpali Kari Storckovius (suomalais-kanadalaisesta hard rock -yhtyeestä Forth) ja he vievät kappaleen aivan uuteen ulottuvuuteen sen taidokkaalla soolokitaroinnilla, jyrähtelevillä rummuilla ja jykevällä bassolla.

Kuuntele Ave Maria:
Spotify: https://spoti.fi/3IahTGu
Bandcamp: https://gtarzee.bandcamp.com/
Apple Music: https://apple.co/3o8Fi3d
Amazon: https://amzn.to/3rn6ZHD
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/272054522
Tidal: https://listen.tidal.com/album/204734639/

Gtarzee nauhoitti kappaleen pääosin kotistudiollaan ja osittain myös Valtteri Kallion avustuksella Soundwell Studiossa, jossa Valtteri myös miksasi kappaleen. Kappaleen masteroi Janne Hakanen ja sen julkaisee Secret Entertainment.

Kuka on Gtarzee? Gtarzee on sooloartisti Tim Norrgrann. Tim Norrgrann tunnetaan parhaiten yhtenä suomalais-kanadalaisen hard rock-yhtye Forthin lauluntekijänä ja sen kitaristista. Tim aloitti kitaransoiton jo nuorena, mutta siirtyi bassoon 2000 -luvun alussa ja liittyi kahteen toisistaan poikkeaviin bändeihin; pop rock -bändi Beneath the Bediin ja progebändi Etherealiin. Tim siirtyi takaisin kitaransoittoon liittyessään hard rock -yhtye Naked Idolin riveihin vuonna 2008. Tim jatkoi musiikillisia seikkailujaan ja kaivoi basson uudelleen esiin ja äänitti bassokitaran Kultakypärän kappaleeseen 'Voittaja'. Kappale 'Voittaja' oli Fintoton tunnuslaulu vuonna 2010. Elokuussa 2010 Tim otti kitaran uudelleen esiin ja muodosti The Rocin kanadalaisen laulajan Brian Forthin kanssa. Muutamaa vuotta myöhemmin bändi muutti nimensä Timin ehdotuksesta Forthiksi. Tähän mennessä Forth on julkaissut kolme albumia; debyyttialbumi "Road Stories" (2014), toinen albumi "Captivity" (2019) ja äskettäin julkaistu kolmas albumi "Forth" (2021). Nyt Tim Norrgrannin musiikillinen seikkailu jatkuu Forthin ohella sooloartistina Gtarzee.