Mysteerikokoonpano Herrat julkaisi uuden singlen ”Karaoke”

Kuuntele ”Karaoke” tästä

Karaoke on Japanista alkunsa saanut amatööriviihteen muoto, jossa asiakkaat esittävät ravintola- tai muulle yleisölle iskelmiä säestyksenään videotallenteinen orkesteriäänite tahdistettuine tekstityksineen.

Herrat on Suomesta alkunsa saanut ammattilaisviihteen kokoonpano, jonka mystiset hahmot esittävät streaming- tai yökerhoyleisölle iskelmiä säestyksenään elektroninen musiikkiäänite viihdyttävine lauluosuuksineen.

Herrojen uusi single “Karaoke” on suomalaisuus pähkinänkuoressa: rakkauden epätoivoista etsimistä puolilämpimistä tuopeista, hetken huumaa tuovista lauluperformansseista, nousuhumalaisista kohtaamisista ja tahmealattiaisista kuppiloista.

Herrat nousi Spotify-listan top10:een kesällä 2017 julkaistulla debyyttisinglellä ”Kumiankka”. Kappaletta on kuunneltu streamauspalveluissa tuplaplatinaan oikeuttavat yli 8 miljoonaa kertaa ja yhteensä yhtyeen kappaleita yli 25 miljoonaa kertaa. Muihin Herrat-hitteihin kuuluvat kultaa streamanneet ”Tanssilaulu” ja ”Drive” sekä Spotifyn top50-listalle noussut “Karuselli”.

Instagram