Tytti Koivunen ymmärsi mitä terve rakkaus on.

Uusi single Aion jaksaa rakastaa julkaistiin 18.2.2022.

Laulaja-pianisti Tytti Koivunen julkaisi uutta kaunista iskelmä-poppia helmikuussa. Neljäs singlejulkaisu Aion jaksaa rakastaa on herkkä ja mahtipontinen rakkauslaulu. ”Laulu muistuttaa siitä, että rakkaus ei aina ole vain pelkkä tunne. Välillä se on myös päätös, että tahtoo rakastaa toista sellaisinakin päivinä, kun kaikki ei vaaleanpunaista hattaraa”, Tytti kertoo. Tiiviiseen tahtiin keikkailevan Tytin musiikissa kuuluvat elämänmakuiset hetket huippuineen sekä kuiluineen.

Tytti Koivunen on tamperelainen pop-iskelmälaulaja ja pianisti, jonka kappaleet saavat kuulijoissa aikaan kyyneliä, lohtua, toivoa ja valoa. Lähihoitajan ammatin laulajan uraan vaihtanut Tytti laulaa rakkaudesta sen kaikissa muodoissa. Elokuussa 2021 julkaistu Nään sun särkyneen -single kertoi epäterveestä rakkaudesta, jonka myötä omat unelmat usein unohtuvat ja kaatuvat. ”Aion jaksaa rakastaa on edellisen singleni vastakohta. Tässä kappaleessa lauletaan terveestä rakkaudesta, joka kestää myös ne vaikeammat päivät. Tasapuolinen rakkaussuhde on parhaimmillaan turvapaikka, jossa voi jakaa yhdessä elämän ilot ja surut”, Tytti sanoo.

Aion jaksaa rakastaa kappale syntyi, kun tuottaja Samuli Turunen ehdotti, jos hän tekisi yhdessä Sami Hyden kanssa sävellyksen ja tuotannon Juho Rintarunsalan sanoitukseen. ”Laulun sanat koskettivat minua. Maailma tarvitsee vahvistusta sille, että merkityksellinen rakkaus on etsimisen arvoista. Olen saanut todistaa satojen ihmisten rakkaustarinoita esiintyessäni hääkeikoilla. Uskon, että tämä laulu sopii hienosti kaikkiin rakkausteemaisiin tilaisuuksiin”, Tytti kertoo.

Ammattilaisista koostuvassa taustatiimissä vaikuttavat Backfront Musicin Samuli Turunen, jonka tuottamia kappaleita on striimattu Spotifyssa yli 3 miljoonaa kertaa ja soitettu radioissa yli 4500 kertaa viime vuoden aikana. Sami Hyde on laulaja-lauluntekijä, joka on kirjoittanut lauluja muun muassa Elonkerjuulle. Juho Rintarunsalan tekstejä on voinut kuulla Pate Mustajärven ja Antti Railion levyttämänä. Nään sun särkyneen sekä tuoreen Aion jaksaa rakastaa -singlen julkaisusta vastaa Yö-yhtyeen kapellimestari ja Recovery Records -levy-yhtiön Mikko Kangasjärvi.

Tytti Koivunen Facebookissa
Tytti Koivunen Instagramissa
Kotisivut