Suomen parhaat taikurit ennenäkemättömälle yhteiskiertueelle

Tammikuussa 2023 käynnistyvä Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertue tuo neljä palkittua taikuria ennenkokemattomalle yhteiskiertueelle ympäri Suomen. Christian Engblomin, Miika Korkatin, Risto Leppäsen ja Markus Tervon häikäisevä taikashow nähdään kaikkiaan 27 paikkakunnalla. Kiertueen liput tulevat myyntiin huomenna klo 10.00.

Varkaudesta keskiviikkona 4. tammikuuta 2023 käynnistyvä ja Helsingin jäähalliin sunnuntaina 12. helmikuuta päättyvä Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertue kokoaa Suomen parhaat taikurit häikäisevälle yhteiskiertueelle. Viihdyttävän taikashow’n jokainen taikuri on oman alansa huipputekijä -ja vähintään kaksinkertainen Suomen-mestari. Esityksessä yleisön mielenkiinto vangitaan sekä yllättävien soolonumeroiden että hämmästyttävien yhteisnumeroiden kautta. Luvassa on kaikenikäisille sopiva maailmanluokan taikashow!

Kiertueen kaikki neljä taikuria ovat huippuluokan viihdyttäjiä, joille taikuus on intohimo. Mestaritaikuri Christian Engblom tunnetaan maailmalla taikureiden taikurina. Omat temppunsa itse kehittelevä Engblom luennoi ja opettaa muita taikureita. Hän on myös ainoana suomalaisena fuulannut maailmankuulua yhdysvaltalaista taikurikaksikkoa Penn & Telleriä heidän nimikko-ohjelmassaan “Fool Us”. Katso Christianin ällistyttävä korttitemppu täältä.

Magikoomikko Risto Leppänen on Suomen hauskimpia ammattitaikureita, joka on tunnettu ainutlaatuisesta tavastaan yhdistää taikuuteen nopeata ja itseironisen terävää huumoria. Ympäri maailmaa esiintynyt Risto Leppänen sai viime vuonna suurta huomiota Brasiliassa hävitettyään yleisöltä Rio De Janeiron kuuluisan Sokeritoppa-vuoren.

Mentaalitaikuri Miika Korkatti on sanavalmis taikuri ja hauska mentalisti, joka voitti ensimmäisen suomenmestaruutensa vain neljän vuoden taikurikokemuksella. Korkatti sekoittaa esityksissään klassista taikuutta ja modernia psykologiaa. Uniikki lähestymistapa taikuuteen on tehnyt miehestä yhden maamme kysytyimmistä ammattitaikureista.

Vuoden 2019 Talent Suomi -ohjelmassa hurmannut Markus Tervo tunnetaan taiteellisesta ja kauniista taikuudesta. Taikuuden kirkkainta tulevaisuutta edustava viisinkertainen suomenmestari on myös Suomen taikurit ry:n puheenjohtaja. Katso kooste Tervon taikuudesta täältä.

Kun mestaritaikuri Engblom, psykologinen taikuri Korkatti, magikoomikko Leppänen ja taikuri Tervo yhdistävät voimansa, on lopputuloksena Suomessa ennennäkemätön taikashow.

Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertueen järjestää RH Entertainment Oy.

www.taikurit.com

TAIKURIT STAGELLA -SUOMEN PARHAAT TAIKURIT

Ke 4.1. Varkaus, Warkaus-sali
To 5.1. Mikkeli, Mikaeli
Pe 6.1. Kouvola, Kuusankoskitalo
La 7.1. Lappeenranta-sali
Su 8.1. Kuopio, Musiikkikeskus
Ma 9.1. Joensuu, Carelia-sali
Ke 11.1. Porvoo, Taidetehdas
To 12.1. Hyvinkääsali
Pe 13.1. Espoo, Sellosali
La 14.1. Järvenpää-talo
Su 15.1. Kotka, Konserttitalo
Ke 18.1. Salo, Teatteri PROVinssi
To 19.1. Lohja, Laurentius
Pe 20.1. Rauma-sali
La 21.1. Turku, konserttitalo
Su 22.1. Pori, Promenadisali
Ke 25.1. Raahe, Raahesali
To 26.1. Vaasa, Ritz
Pe 27.1. Ylivieska, Akustiikka
La 28.1. Oulu, Madetojan sali
Su 29.1. Rovaniemi, Korundi
Ke 1.2. Lahti, Sibeliustalo
To 2.2. Hämeenlinna, Verkatehdas
Pe 3.2. Jyväskylä, Paviljonki
La 4.2. Pieksamäki, Poleeni
Su 5.2. Tampere-talo, pieni Sali
Pe 10.2. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
Su 12.2. Helsinki, jäähalli

Showtime klo 19.00, tapahtumat ovat sallittuja kaiken ikäisille.
Esityksen kesto on 2 X 45, esityksessä on väliaika

Liput:
Lippujen myynti alkaa 18.3.2021 klo 10.00
Hinnat alkaen 34,90€
Lippu.fi ja Ticketmaster.

Taikureiden kotisivut:
Christian Engblom
Miika Korkatti
Risto Leppänen
Markus Tervo