Samuli Heimolta kuullaan uutta musiikkia, ”Yöperhonen” single on lähtöisin yksinkertaisesti kauniista illasta

”Yöperhosia vatsanpohjassa, ilmassa ja kappaleessa; jotka aina lentävät valoa kohden”

Kuuntele "Yöperhonen" tästä

 

Trap-pohjaista tuotantoa ja klassista suomalaista melankoliaa yhdistelevä Samuli Heimo julkaisi perjantaina 6.5. uuden singlen “Yöperhonen”. Kappaleen on tuottanut aiempien singlejen tapaan Aitio. He ovat tunteneet toisensa jo lapsuudesta asti ja musiikkia on tehty yhdessä pitkään.

Yöperhonen on kappale joka elää. Nyt ei ollu aikaa odotella ja miettiä, biisi piti saada ulos heti.

Välillä inspiraatioon ei tarvita muuta kuin tietty hetki, ja tietty kohtaaminen. Kappale sai alkuunsa kauniista illasta, joka päättyi kauniiseen kappaleeseen. Yöperhosia vatsanpohjassa, ilmassa ja kappaleessa; jotka aina lentävät valoa kohden. Kävi miten kävi.

Elä, koe, tunne. Sitä mä tein ja siitä matkasta eväinä tuli tällä kertaa vähän enemmän Iskelmä-rock-poppia mitä ennen.

Samuli Heimon ura lähti vauhdilla liikenteeseen vuonna 2020 omakustanteena julkaistulla “Ikaros”-singlellä, joka on striimannut nyt yli 1,5 miljoonaa kertaa. Viime vuonna laulaja julkaisi singlet “Anna lämpöö”, ”Hyppään veteen” ja “Haavoil” sekä vieraili Keko SalatanKaipaan sua” -hitillä, joka on ylittänyt 4 miljoonan streamin platinarajan. Helmikuun alussa julkaistiin ”Radiohiljaisuus”, joka on Heimolle henkilökohtaisesti yksi tärkeimmistä kappaleista.

Raumalta kotoisin oleva nuori mies haluaa tuoda musiikillaan aitoa ja rehellistä sisältöä vaihteluna nykymaailman hektisyydelle – artistin vahvuutena on yksinkertainen tapa tulkita ympärillä olevaa kaaosta korostaen sen kauneutta ja murhetta. Samuli Heimo kuvailee olevansa artistina herkkä, rohkea, voimakas ja tunteilleen rehellinen.

Instagram: @samuliheimo
Facebook: Samuli Heimo
TikTok: @samuliheimo