Negatiiviset Nuoret -yhtye julkaisi uuden albumin perjantaina 20.5.

Lahtelainen punk-yhtye Negatiiviset Nuoret julkaisee perjantaina 20.5. odotetun toisen albuminsa Negatiiviset Nuoret II.

Levyltä on aiemmin saatu singlet Huono juhlissa, Roskaruokaa ja paskahuumorii, Vaikea elää ja Aurora kutsuu. Tuore kahdentoista kappaleen kokonaisuus on tyyliltään suoraviivainen sekoitus punkia ja vanhan liiton rock’n’roll -meininkiä. Lopputulosta yhtye luonnehtii lakonisen suoraviivaisesti: "Se on huonoa musiikkia huonoille ihmisille." Albumi julkaistaan yhtyeen keulahahmona tunnetun Olli Antonion luotsaaman labelin Kreme Recordsin kautta.

“Vaikka suurin osa albumin kappaleista on syntynyt verrattain nopeasti, joko sessaripohjalta tai hetken mielijohteesta, on kokonaisuus saundimaailmaltaan vuonna 2017 julkaistua esikoislevyä monisävyisempi ja hiotumpi. Edelliseltä levyltä tutut teemat ovat kuitenkin edelleen vahvasti läsnä. Laulujen aiheet liikkuvat jossain modernin elämän nurjalla puolella, päihde- ja parisuhdeongelmien ravistelemassa mielenmaisemassa, jota tarkastellaan usein huumorin tai itseironian keinoin. Karkeasti albumin voi jakaa kahteen osaan: riehakkaasti etenevään alkupuoliskoon ja synkempään, tummasävyiseen loppuosaan”, yhtye kommentoi.

Vuonna 2015 perustettu punk-yhtye Negatiiviset Nuoret julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Levyn suosituimmiksi kappaleiksi nousivat Mä oon niin ruma ja Kellokosken prinsessa. Suurta keikkasuosiota nauttiva bändi nähdään perjantaina levyjulkkarikeikalla Lahden Sammiosalissa. Tulevana kesänä yhtye keikkailee aktiivisesti eri festivaaleilla ympäri Suomen.

 

Negatiiviset Nuoret somessa:

Instagram / Facebook