Shiraz Lanelta tummanpuhuva Disconnect From The Matrix -single keskellä menestyksekästä Euroopan-kiertuetta

Tällä hetkellä kuukauden kestävää Euroopan-kiertuetta Crashdïetin kanssa tahkova Shiraz Lane julkaisi tummanpuhuvan Disconnect from the Matrix -singlensä tänään. Biisi valottaa 12. elokuuta julkaistavan kolmannen studioalbumin antia, joka nojaa musiikillisesti enemmän yhtyeen alkuaikoihin. Myös sanoituksiin on upotettu järeä viesti:

"Tummanpuhuva Disconnect from the Matrix on tulevan albumimme toinen singlelohkaisu, joka sukeltaa syvälle apokalyptisen dystooppisen tematiikan syövereihin. Digitalisoituvan yhteiskunnan kauhukuvien ohella kappale tarjoaa kuitenkin vaihtoehtoisen toiveikkaan sanoman ja keinot irtautua keinotekoisista rakennelmista", kitaristi Miki Kalske kertoo.

"Koemme hieman kokeellisen ja raskaamman sävellyksen sopivan kappaleen luonteeseen, unohtamatta kuitenkaan tyylipuhdasta Shiraz Lane äänimaisemaa ja tarttuvaa kertosäettä", hän lisää.

Shiraz Lane nähdään seuraavan kerran kotimaassaan Helsingin jäähallissa 20. kesäkuuta legendaarisen KISSin tuodessa jäähyväiskiertueensa Suomeen. Illan avaavalle Shiraz Lane kyseessä on yksi unelmien täyttymys:

"Jos voisimme matkustaa ajassa taaksepäin ja kertoa teini-ikäisille itsellemme, että tällainen juttu tulee joskus tapahtumaan, tuskin uskoisimme sitä lainkaan", Shiraz Lane toteaa ja kumartaa syvään KISSille, joka on tehnyt uskomattoman työn rock'n'rollin saralla tulevien sukupolvien vaalittavaksi.

Shiraz Lanen Suomen-kiertue on myös julkaistu, ja bändi nähdään ensi kesänä esimerkiksi elokuussa myös Knotfestissä Turussa. Kaikki julkaistut päivät: shirazlane.com.

 

20.06. - FI - Helsinki, Jäähalli, KISS End of the Road World Tour

Back to Life tour 2022 -kiertueen Suomen syksyn päivät ovat:
Special guest: DIRT (ei Tavastialla)
19.8. Tavastia, Helsinki
20.8.Rytmikorjaamo, Seinäjoki
26.8. Utopia, Turku
27.8. Möysän Musaklubi, Lahti
3.9. Olympia, Tampere
17.9. Pato Klubi, Kouvola
23.9. Kerubi, Joensuu
30.9. Sawohouse, Kuopio
1.10. Kulma, Kajaani

Back to Life tour 2022 jo julkaistut muut esiintymiset ovat:
10.07. – CZ – Masters of Rock Festival
13.08. – FI – Knotfest, Turku
02.09. – BE - Indoor Festival
10.09. – BE - Glam Slam Festival

 

http://shirazlane.com
www.facebook.com/ShirazLane
www.instagram.com/shirazlane
www.twitter.com/ShirazLane