ALMAN kakkosalbumin toinen single on nyt julkaistu

Kansainvälinen supertähti ALMA julkaisi tänään toisen singlen tulevalta albumiltaan. I Forgive Me on tanssittava pop-kappale, jossa opetellaan antamaan itselleen anteeksi.

Ruotsissa tehdyn kappaleen ovat tuottaneet Max Martinin talliin kuuluvat Fat Max Gsus (Taylor Swift, Tove Lo, P!NK) ja A Strut (Tove Lo, Ellie Goulding, Zara Larsson).

Tää on laulu, jonka kirjoitin tilanteisiin, kun mun pitää muistaa antaa anteeksi itelleni. Jos oon satuttanut jonkun tunteita tai saanut heille pahan fiiliksen jostain syystä, mun on usein vaikeeta päästä sen yli. Päädyin jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa yritin saada kaikki pitämään musta, mikä on tietenkin mahdotonta. Aina löytyy ihmisiä, jotka eivät pidä susta tai asioista, joita teet. Ollaan varmasti kaikki joskus syyllistytty siihen, että tuomitaan syystä tai toisesta ennen kuin ollaan kuuItu tarinan toinen puoli. Mä oon sitä mieltä, että puhuminen, muiden kuuntelu ja itsellensä anteeksiantaminen ovat avaimia rauhan ja onnellisuuden löytämisessä", ALMA kertoo.

26-vuotias ALMA on uransa aikana ehtinyt kerätä yli 650 miljoonaa maailmanlaajuista striimiä, useita kulta- ja platinasinglejä ympäri Euroopan, sekä neljä Emma-palkintoa. Lahjakas laulunkirjoittaja on päässyt tekemään hittejä myös useille supertähdille Ariana Grandesta Miley Cyrukseen. ALMAn debyyttialbumi Have U Seen Her? nousi Suomen albumilistan ykköseksi ja toinen albumi on parhaillaan työstössä kansainvälisten huippuosaajien voimin, johon kuuluu mm. yhteisen sävelen ALMAn kanssa löytänyt, Ruotsin Grammyissakin vuoden 2022 tuottajaksi palkittu tuottaja, Elvira Anderfjärd (Taylor Swift, Tove Lo). Albumin ensimmäinen single Everything beautiful julkaistiin heinäkuussa.

 

ALMA:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/alma