marika aho minä olen muistanut

 

 

 

Huippuartisti Titta Liukkala – Oi Tuntematon

 

 

 

markus kuusisto -  kadulla tuulee

Huippuartisti Marika Aho - Minä olen muistanut

Tämän vuoden tangoseniorikisan hopee ei oo häpee, etenkin, kun Marika Ahon pääfokus on ollut rytmisessä kilpavoimistelussa, jossa hän kehitti taitonsa MM-tasolle asti. Laulaminen on tullut yhä enemmän kuvaan mukaan, ja miksei tulisi, kun esiintymisestä on kehittynyt toinen luonto.

Menestyminen Huippuartistit-konseptissa käynnisti Marika Ahon levyttävän taitelijan uran Frank Sinatran maailmanhitin suomennoksella Lunta Saa Tuiskuttaa. Versio on erinomainen ja jää heti ensilevytyksenä eloon ikivihreänä.

Helpolla ei päästä Marikaa tämäkään valinta, sillä Kim Lönnholmin gigahitti on jokaisen yli nelikymppisen solumuistissa. Hienosti Marika kantaa tarinan, ja kun sen laulaa nainen miehelle, laululle tulee uusi merkitys. Tämäkin julkaisu ansaitsee paikkansa Huippuartistit-konseptin hall of famessa.

Minä olen muistanut - Marika Aho

säv ja san Edu Kettunen

sov Petri Kokko

Kuuntele Youtube https://www.youtube.com/watch?v=wpY23QPKV3s

 

 

Huippuartisti Titta Liukkala – Oi Tuntematon

Viihde kaipaa reiluja askeleita takaisin luonnonmukaisuuteen ja aitouteen. Ulkotaiteelliset temppuradat eivät luo kestävää kehitystä, minkä vuoksi artistit joutuvat tekemään alati uusia tulemisia pitääkseen yllä uraansa.

Titta Liukkala on huippuartistina luomulikka ja sitä myös arjessaan. Maaseudun tulevaisuus listaa Liukkalan maitotilan luomutilojen eliittiin, minkä lisänä tila tarjoaa maaseudun elämyspalveluja myös meille kaupunkilaisille. Ei tarvita stroboja tai glittereitä, vaan riittää, kun pihapolkuja asteleva emäntä luikauttaa laitumille "Oi Tuntematon". Siinä on mielikuvaa sekä kulttuuria vieraille, ja lehmätkin lypsävät paremmin.

Titta Liukkalan virkistävä esitys kumoaa arvokkaalla tyylillä älyttömän väitteen, ettei paluuta entiseen ole. Kyllä se monella alalla on mahdollista, kunhan irtoamme ahneuden ja kertakäyttökulttuurin kiihtyvästä oravanpyörästä.

Oi tuntematon - Titta Liukkala

säv Börje Sundgren

san Sauvo Puhtila

sov Petri Kokko

Kuuntele Youtube https://youtu.be/qGXkNEaGeg4

 

Huippuartisti Markus Kuusisto – Kaduilla Tuulee

Taiteilijan tärkeimpiä ominaisuuksia on kyky luottaa omaan tekemiseensä. Kun se on kunnossa, katseeseen tulee karismaa, ja koko taiteilijan olemus lavalla tukee esitystä. Markuksen kohdalla sellaisesta viestii tämä kappalevalinta, sillä ei ole mikään pieni rasti haastaa Siltsun mestariteosta.

Markuksen tulkinta osoittaa, että laulajat, kuten mestarikokit, osaavat luoda samoista herkuista omansalaisen. Aivan liian monta hienoa laulua on kuluttajan ulottumattomissa vain siksi, etteivät laiskistuneet ja yksipuolistuneet markkinat tarjoa niitä saataville.

Musiikki on tehnyt tehtävänsä vasta, kun se tuo iloa kansalle ja menestystä tekijöilleen.

Markus Kuusisto - Kaduilla Tuulee

säv. Kassu Halonen

san. Vexi Salmi

sov. Petri Kokko

Kuuntele Youtube https://www.youtube.com/watch?v=bQWY8pBEm5M