Iisalta uutta musiikkia

Tänään julkaistava Saari-sinkku muistuttaa, että syvinkin yksinäisyyden kokemus helpottaa jaettuna

Kuuntele Iisan Saari tästä!

"Saari" heijastelee sitä eristäytymisen ja irrallisuuden kokemusta, johon monilla meistä löytyy viime vuosien ajalta uudenlaista samastumispintaa.

Yksinäisyyden ja erillisyyden kokemuksista ei ole aina helppo puhua ääneen. Toivon, että Saari voi puhua yhteisellä äänellä kaikkien niiden puolesta, jotka tunnistavat siitä jotain itse kokemaansa. Toivon että tämä biisi voi tuoda lisää lämpöä maailmaan – ja että se muistuttaisi siitä, miten me oikeasti ei olla yksin silloinkaan, kun erillisyyden kokemus on syvimmillään”, Iisa kertoo.

Viime vuonna julkaistun "Amelia"-albumin sessioissa alkunsa saanut kappale on kulkenut jo hetken aikaa laulaja-lauluntekijän mukana odottaen oikeaa julkaisuhetkeä. Kappale työstettiin lopulta valmiiksi kesällä 2022.

"Saari on mulle itselleni todella merkityksellinen biisi. Olen onnellinen kun saan jakaa sen kuulijoilleni keskeltä syvintä luomisperiodiani, johon uppoutuneena tulen seuraavat kuukaudet viettämään."

Kappale on Iisan, Miikka Koiviston ja Artturi Tairan kirjoittama. Tuotannon takaa löytyy Artturi Taira ja Miikka Koivisto. Iisan tulevan studioalbumin aikatauluista tiedotetaan myöhemmin.

Instagram: iisaofficial
Facebook: Iisa
www.fullsteamrecords.com