Luna Killsin BULLET-singlen musiikkivideo vie lynchmäiseen painajaiseen

Kuopiolainen Luna Kills julkaisi viime viikolla pelimaailmasta inspiraatiota ammentaneen BULLET-singlen, joka kiidätti alternative-nelikon jälleen sekä valtakunnallisille radioaalloille että suoratoistopalvelujen halutuille soittolistoille. Visuaalisesti taidokas bändi kuvasi kappaleelle myös musiikkivideon, joka täydentää raskaasti rytisevän singlen tarinaa.

"BULLET-singlen sanoma käsittelee masennuksen ja ahdistuksen kierrettä, joka tuotiin ideana myös musiikkivideolle. Inspiraationa videopeliaiheiselle biisille toimi myös luonnollisesti videopelit, ja jälleen kerran David Lynchin unenomainen kerronta, tosin sillä painajaismaisella tavalla", yhtyeestä kerrotaan.

Mick Gordonin DOOM-soundtrackin innoittaman kappaleen videon esikuvaksi otettiin toinen kuuluisa tietokonepeli.

"Videon sisältöä ja fiilistä suunnitellessa pelattiin läpi Evil Within -kauhupeliä – kai se on nykyisin kulttiklassikko jopa – joka toimi videon pohjapiirroksena niin väreille kuin tunnelmalle. Videon tarina pohjautuu lyriikoihin, jotka käsittelevät masennusta ja sitä tunnetta, kun tietää itse kiertävänsä samaa ympyrää ja kaatuvansa aina vain samoihin ansoihin oman pään sisällä, mutta silti ei löydä eikä joskus edes halua löytää tietä ulos", Luna Kills kuvailee.

Loppukesä ja alkava syksy siivittävät Luna Killsin myös Suomen-keikoille Shiraz Lanen lämppärinä, ja heti huomenna on mahdollisuus tarkastaa energisen bändin livekunto Helsingin Tavastialla.

Luna Killsin tulevat keikat:
17.9. Pato Klubi, Kouvola w/ Shiraz Lane and DIRT
30.9. Sawohouse, Kuopio w/ Shiraz Lane and DIRT

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK