Huipputuottaja Santeri ”MD$” Kauppinen tuo legendaarisen  EPIC RECORDSIN Suomeen

Sony Music Finlandin alaisuudessa toimivan Epic Records Finlandin ensimmäinen julkaisu on tänään ilmestyvä MD$-single Vihatuin, jolla fiittaavat Fabe, Reino Nordin ja Mikael Gabriel.

Kuuntele Vihatuin tästä!

Epic Recordsin taustalla toimii oma viisitoistahenkinen tuottajakollektiivi Fountain Productions. Kollektiivin tuottajiin kuuluvat MD$:n lisäksi muun muassa Danitello, Fractious Frank, GoodJobLarry, Victor Nordis ja Ruuben. Epicin artistirosteri paljastetaan yksitellen tulevan syksyn ja alkutalven aikana tapahtuvien julkaisujen yhteydessä. Epic Records Finlandin luovana johtajana toimii Santeri Kauppinen ja Label Managerina Pasi Haapanen.

MD$ taiteilijanimellä tunnettu Santeri Kauppinen on yli kymmenen vuotta kestäneen tuottajanuransa aikana työskennellyt useiden suomiräppäreiden, kuten JVG:n, Cledosin, Gettomasan, Mikael Gabrielin ja Tippa-T:n kanssa. Hänen tuotantojaan on kuultu myös lukuisilla kansainvälisten supertähtien hiteillä, viimeisimpänä Burna Boyn albumilla ja superhitillä Last Last.

Epic on kiistatta yksi maailman arvostetuimmista label-brändeistä ja on hienoa olla mukana käynnistämässä sitä myös Suomeen. Santerin ja Fountainin kautta saamme Epicille todella vahvaa kansainvälisen tason modernia sisältöä, osaamista ja verkostoja. Olemme erittäin innoissamme tästä startista”, kertoo Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz.

Sony Musicin omistama Epic Records on alun perin vuonna 1953 perustettu Columbia Recordsin alamerkki, josta on vuosikymmenten varrella kasvanut yksi musiikkibisneksen keskeisimmistä ja arvostetuimmista levymerkeistä. Epicille ovat levyttäneet muun muassa Michael Jackson, AC/DC, The Clash, Celine Dion, Mariah Carey, George Michael, Outkast, Rage Against the Machine ja Pearl Jam. Tällä hetkellä Epicin kansainvälisiin artisteihin lukeutuvat muun muassa, Dj Khaled, Travis Scott, Camila Cabello, 21 Savage, French Montana ja Zara Larsson.

 

Instagram: epicrecordsfinland
www.freefountain.com