VESTERINEN YHTYEINEEN suuntaa kohti sydänpeltoja

Uusi single Kohti sydänpeltoja ulkona 2.9, Tero Vesterinen mukana TV1:n suosikkiohjelmassa

Yksi Suomen suosituimmista bändeistä, Vesterinen yhtyeineen, on julkaissut 2.9 uuden singlensä Kohti sydänpeltoja. Kappaleessa yhdistyvät mukaansatempaavat melodiat, kerrasta mieleen jäävä kertosäe ja oivaltavat lyriikat, eli kaikki isolle Vesteris-biisille tyypilliset ainekset. Kohti sydänpeltoja käynnistää bändin seuraavan albumiprojektin, jolla on mukana uutena tuottajana Antti Lehtinen (Ultra Bra, Scandinavian Music Group). Uuden musiikin julkaisun lisäksi yhtye pysyy muutenkin kiireisenä: hurjaa livesuosiota nauttiva bändi jatkaa syksyllä Meissä asuu elämä -kiertuettaan. Tero Vesterinen on mukana tänä syksynä myös TV1:n Elämäni biisi -suosikkiohjelmassa yhtenä sen uusista solisteista.

Yhtye kertoo uudesta singlestä ja tulevasta syksystä seuraavaa:

”Meissä asuu elämä -kiertue jatkuu bändin suureksi riemuksi vielä vielä syksyn ajan. Kesä on ollut historiamme työntäyteisin, mutta myös onnellisin. Kahden tuskaisan koronavuoden jälkeen on ollut suuri etuoikeus nähdä tuhansittain juhlivia ihmisiä viikko toisensa jälkeen. Nyt otetaan kesästä parhaat onnistumiset talteen ja tehdään niistä syksyllä entistäkin ihanampia. Vaikka keikkoja on tänä vuonna takana jo yli 60, on studiossakin ahkeroitu. Uuden tuottajamme Antti Lehtisen kanssa on palattu voimakkaammin bändi-ilmaisuun, tehty siis vanhaa kunnon musaa! Antti on paitsi täydellinen osa työryhmäämme, myös henkeen ja vereen musiikillinen supermies.

Kun tämän yhteistyön ensimmäinen hedelmä Kohti sydänpeltoja soitettiin masteroituna ensimmäistä kertaa keikkabussissa heinäkuussa, niin vastaanotto oli huojentuneen helpottunut. Olimme onnistuneet lähes mahdottomassa, eli tekemään hemmetin hyvän biisin keskellä kiertuetta. Tuntuu että nyt ollaan oikealla tiellä. Hyvät biisit ovat kaiken keskiössä ja meillä on teräksinen itseluottamus sen suhteen, että aiempia levyjä parempi albumi on edelleen mahdollista tehdä tällä jengillä.

Eli terveiset täältä keikkabussista, odotamme jo kovasti syksyä ja ensi kevättä, jolloin on tiedossa uusi albumi ja kokonaan uudet kiertuekujeet!”

Vesterinen yhtyeineen julkaisi seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä keväällä 2021. Albumilta saatiin isot radiosinglet Rodeo, Kolme hyvää vinkkiä ja Älä lopu yö. Meissä asuu elämä vei bändin pitkälle, edelleen jatkuvalle, kiertueelle läpi Suomen. Albumi toi yhtyeelle myös Vuoden iskelmä -ehdokkuuden Emma Gaalassa. Bändin vastustamaton live-energia ja positiivisuus sekä lukuisat hittibiisit ovat nostaneet sen yhdeksi maamme suosituimmista kokoonpanoista.

www.vesterinenyhtyeineen.fi
www.instagram.com/vesterinenyhtyeineen
www.facebook.com/vesterinenyhtyeineen