Nousevat laulaja-lauluntekijät Ville Veikka ja Ellis julkaisivat yhteiskappaleen “Poltetaan tää maa”.

"Kappaleella kuvataan sitä, miten ero voi olla samaan aikaan kipeä, mutta myös kaunis asia”

Kuuntele Poltetaan tää maa tästä!

Nousevat laulaja-lauluntekijät Ville Veikka ja Ellis julkaisivat 9.9 yhteiskappaleen Poltetaan tää maa. Ensikohtaamisella yhden päivän aikana syntyneellä tunnelmallisella kappaleella kaksikko kuvaa erotilannetta, joka on samaan aikaan vaikea, mutta antaa elämälle mahdollisuuden jatkua entistä parempana:

Poltetaan tää maa on lohdullinen erobiisi, jolla kaksi ihmistä tekee päätöksen, että molemmat ansaitsee parempaa. Kappaleella kuvataan sitä, miten ero voi olla samaan aikaan kipeä, mutta myös kaunis asia”, kertoo Ellis.

”Ellis oli kirjoittanut kertosäettä alkuun ja soitti sen meidän ekalla tapaamisella. Oli siisti huomata miten sama näkemys meillä oli heti siitä millainen tekstimaailma biisille sopisi. Luontoaiheet on meille molemmille läheisiä ja tälläkin biisillä eroteema rinnastuu luonnon vääjäämättömään kiertokulkuun ja ajatukseen siitä, että elämä jatkuu aina – niin luonnossa kuin ihmissuhteissa”, Ville Veikka kuvailee.

Ville Veikka on 23-vuotias Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi maaliskuussa debyytti-EP:n Tästä alkaa tulevaisuus. Ville Veikan musiikissa tarinallinen lyriikka ja herkkä laulu yhdistyy indiehtäväksi ja koskettavaksi popiksi.

Ellis on Capitol Recordsille levyttävä artisti, joka on julkaissut singlet Vielä rauhotun ja Perhosii. Soolouransa lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia muun muassa Yeboyahille ja JVG:lle. Artisti noteerattiin YleX:n läpimurron kynnyksellä olevia artisteja esittelevässä Läpimurto-listauksessa.

 

​Seuraa artisteja somessa:
Ville Veikka Instagramissa: ville.veikka
Ellis Instagramissa: motellis