Kyösti Mäkimattila, Leif Lindeman ja Keijo Hietikko nähdään Hiljaa jouluyössä -konsertin tähtinä

Tänä vuonna uusinta joulukonserttitarjontaa edustaa Hiljaa jouluyössä -konsertti, jota tähdittää Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut yleisön suosikit Kyösti Mäkimattila, Leif Lindeman ja Keijo Hietikko.

Pian on käsillä se aika vuodesta, jolloin on aika irtautua arjen kiireistä ja heittäytyä aidosti joulun lumoon. Hiljaa jouluyössä on lämminhenkinen sisäänkäynti joulumusiikin satumaiseen maailmaan. Konsertti tarjoaa yleisölle koskettavia tunnelmatuokioita, joissa yhdistyvät sulavasti solistien omat jouluiset suosikkilaulut ja muistot menneiltä jouluilta. Loistokkaasti soiva musiikki tuo joulun sydämiin.

”Joulu on vuoden tärkein juhla ja musiikki on sen keskeinen koristaja. Ohjelmistossa on tapojeni mukaan pari suosikkia sarjasta ”perinteiset klassikot” ja muutama laulu omasta kynästä. Mukava on päästä juuri Leifin ja Keijon kanssa konsertoimaan ja samalla kuulemaan, että millaisia ovat heidän rakkaimmat laulunsa, millainen on heidän joulunsa”, Kyösti Mäkimattila kuvailee.

Esiintyjien yhteisenä ajatuksena on luoda rauhoittava hetki, jossa joulukonsertti toimii loistavana vastapainona tämän ajan välillä vähän ahdistavallekin uutisvirralle – Hiljaa jouluyössä on juuri se sellainen vaikuttava musiikillinen tuokio, jolloin voi vaikka sulkea silmät, kuunnella vaan musiikkia, päästää hetkeksi irti arjesta, aistia herkkää yhteisen tekemisen onnea ja valoa.

– ”Olen henkeen ja vereen jouluihminen, vaikka en niin nykyään enää talvesta piittaakaan. Odotan aina innolla joulukonsertteja ja sitä tunnelmaa mikä niissä on. Joulu on läheisten kanssa olemista, kiirettömyyttä, jolloin voi pysähtyä ja nauttia luvan kanssa.”, Leif Lindeman kiteyttää.

Tämä ainutlaatuinen joulu koetaan Vantaalla Kultturitalo Martinuksessa 16. joulukuuta ja konsertin säestyksestä vastaa Juha Maunu flyygeli ja Iida-Vilhelmiina Sinivalo, sello.

– ”Oma joulun odotus lähtee siitä, kun pihoissa ja ikkunoissa alkaa näkyä jouluvaloja ja koristeita. Sitten tietysti mietitään joululahjoja lähimmäisille. Ja musiikki, joka alkaa soida radiossa, kaupoissa ja konserttisaleissa. Tutut joululaulut, jotka tuovat muistoja ja luovat uusia. Nyt saan olla mukana näiden upeiden artistien kanssa elämäni ensimmäisessä joulukonsertissa. Todella hienoa!”, Keijo Hietikko ynnäilee.

HILJAA JOULUYÖSSÄ -konsertti
Vantaa, Kulttuuritalo Martinus pe 16.12. klo 19
Liput 35,50 € (sis. palvelumaksut)
Lippupiste p. 0600 900 900 (2 e / alk.min+mpm / pvm)

OSTA LIPUT NYT:
https://www.lippu.fi/artist/kulttuuritalo-martinus/hiljaa-jouluyoessae-konsertti-3261589/

Leif Lindeman: http://www.gramofoni.fi/leif-lindeman/
Keijo Hietikko: http://www.gramofoni.fi/tangokuningas-2022/
Kyösti Mäkimattila: http://www.gramofoni.fi/kyosti-makimattila-varjokuva/