Kotimainen poprock-tulokas Grandefinale muistuttaa Kaksioni avaimet -singlellään hetkessä elämisestä – Bändi mukana Emergenzan semifinaleissa!

Vuonna 2020 perustettu suomenkielistä poprockia soittava Grandefinale on julkaissut 9.12 uuden singlensä Kaksioni avaimet.

Bändi on luonut alusta alkaen oman tunnistettavan soundinsa yhdistelemällä perinteisiä bändisoittimia sekä höystämällä kokonaisuuden syntetisaattorin vocoder-efektillä, ja järjestyksessään yhtyeen viides single on täydellinen jatko Grandefinalen menestyksekkääseen starttiin.

Aiemmin esimerkiksi Kuutamossa- ja Sanoja vaan, ei totuutta -singleillään muun muassa Yle Radio Suomen, Radio Helsingin ja SUN radion aalloille päätynyt yhtye kehottaa uutuusbiisillään nauttimaan nykyhetkestä. Tai kuten biisissä lauletaan: "Tulisitko viereeni ja oltaisiin hiljaa, kuunneltaisiin maailmaa".

“Usein elämme tulevassa, kiirehdimme ja suoritamme elämässä ja ihmissuhteissa. Voi olla vaikea löytää aikaa tai halua olla täysin läsnä nykyhetkessä, kuunnella itseään ja tarkastella maailmaa ympärillään”, yhtye sanoo.

Legendaarisessa Finnvoxissa viimeistelty herkkä kappale nousee C-osaa kohden kertoen selkeän viestin: annetaan aikaa itsellemme ja toisillemme.

Tällä hetkellä yhtye on mukana kansainvälisessä Emergenza-festivalissa, jonka semifinaalit käydään 21. tammikuussa 2023 Helsingin On The Rocksissa.

 

Grandefinale on:
Laulu: Amanda Purokuru
Kitara: Niina Nousiainen
Koskettimet ja taustalaulu: Vili Rosti
Basso: Adrian Ronkainen
Rummut: Riku Gardziella

 

www.grandefinale.fi
facebook.com/Grandefinalemusic
instagram.com/grandefinalemusic