Aaro630 julkaisi uuden singlen ”Sama mies feat. Vepu”

Kuuntele "Sama mies feat. Vepu" tästä

Jyväskyläläinen laulaja-tuottaja Aaro630 julkaisi 17.2 uuden singlen Sama mies, jolla vierailee Vepu. Modernista räppisoundista inspiroitunut kappale on uusin single Aaro630:n tulevalta toiselta studioalbumilta, jolta on aiemmin julkaistu kappaleet Vailla valoo feat. Lauri Haav ja Loputtomiin.

Aaro630:n tuleva albumi edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta, tummasävyisestä rock-tunnelmasta sekä elektronisesta musiikista unohtamatta modernia rap- ja R&B-soundia.

”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo. Tulevan levyn tekoprosessin aikana oon pohtinut mun artistiutta ja mitä kaikkea haluun siihen kuuluvan. Kun tein levylle ekoja biisejä, oli fiilis että haluan lähestyä soolomusaa laulaja-lauluntekijäkulmalta ja pitää tuottajuuden ja artistiuden erillään. Nyt oon kuitenkin oivaltanut että nämä kaksi asiaa on yhtä tärkeä osa mun musiikkia eikä niitä tarvitse erottaa.

Uusiin biiseihin on tullut enemmän vaikutteita räppisoundista ja R&B:sta, joiden suurkuluttaja mä oon. Tuntuu että ois epäaitoa jos en tois tätä puolta itsestäni esille myös mun soolomusassa.

Vepun kanssa ollaan oltu pitkään hyviä ystäviä ja tehty musaa yhdessä. Tehtiin alun perin tätä biittiä Vepun albumille, mutta se alkoikin inspaamaan mua itteeni ja päätettiin tehdä siitä yhteinen biisi.” Aaro630 kertoo.

Jyväskylästä kotoisin oleva Aaro630 on noussut vuoden 2021 630FM -albumin ja sen jälkeisten singlejen myötä yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja kehutuimmista uusista artistinimistä. Oman soolomateriaalin ohella artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Lauri Haavin, Pyrythekidin, Elias Gouldin, Rekamin ja pehmoainon kanssa. Aaro630 somessa:
Instagram
TikTok