Valloittava Petra julkaisee uuden singlen

Valovoimainen ja energinen Petra julkaisi 17.2 uuden singlen Haluun et mua sattuu.

Tää laulu kertoo sydänsuruista ja siitä, et välillä on ihan ok olla romuna. Aina ei tarvii pärjätä ja suorittaa, Petra kertoo uudesta singlestään. Tänään julkaistua singleä aiempi julkaisu, Sagrada Familia on saanut erinomaisen vastaanoton yleisön keskuudessa ja saanut osakseen radiosoittoa.

Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Vaikka bändi lopetti levyttämisen vuonna 2007, lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Näitä klassikoita, kuten Heilutaan, Satuprinsessa ja Sankaritar on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla.

Vauhdikkaista keikoista ja valtaisista hiteistään tunnettu artisti on tuttu kelle tahansa 2000-luvulla musiikkia seuranneelle suomalaiselle. Petra on saatavilla keikoille duona, sekä bändinä. Lisäksi artisti tekee sosiaalisen median yhteistöitä tapahtumajärjestäjien käyttöön. Petran Instagram-tili tavoittaa parhaimmillaan 18 000 ihmistä. Kysy lisää!

Kuuntele uusi single: Haluun et mua sattuu