Tervetuloa Auran Nuortentalon Varainkeruukonserttiin sunnuntaina 9.4. klo 17.00-20.00

Tule mukaan pelastamaan Auran nuortentaloa!
Pandemia-aika teki ison loven Auran Nuortentalon kassaan kaiken toiminnan loppumisen vuoksi. Suurimmasta tulonlähteestä, lauantaitansseista jouduttiin luopumaan. Ison talon kulut pyörivät kuitenkin ennallaan. Taloa on lämmitettävä, oli käyttäjiä tai ei.

Alkuvuonna 2022 saatiin uusi haaste energiakriisin muodossa, sillä talo lämpenee öljyllä. Jotta jatkossakin talo on käyttökunnossa, on tehtävä myös ylläpitäviä korjauksia. Pandemian aiheuttama taloudellinen ahdinko on edelleen suuri, vaikka toimintaa on päästyn jatkamaan. Tanssikansa ei ole tavalliseen tapaan löytänyt takaisin lavoille. Monen vuoden kerätyt taloudelliset puskurit on käytetty haasteellisten vuosien aikana.
Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, jotta talo saadaan nostettua ahdingosta, ja siitä on iloa kaikille käyttäjille jatkossakin. Paikka mahdollistaa harrastukset sekä tanssit monelle paikalliselle, kuin kauempaakin tulevalle. Ehkä sinne saadaan myös jotain uutta toimintaa kaikkien lähikuntienkin asukkaiden iloksi.

Osallistu talkootyöllä järjestettyyn varainkeruukonserttiin sunnuntaina 9.4.2023
Konsertti järjestetään pääsiäissunnuntaina 9.4. klo 17.00–20.00. Tähän mennessä mukaan ovat lupautuneet Maria Tyyster, Tarja Lunnas, Tino Ahlgren, Rami Rafael, Matti-Sakari, Rosa Narmala sekä housebändinä toimii Mika Sihvolan orkesteri MiSiO. He ovat halunneet antaa oman panoksensa tärkeän asian puolesta. Konsertin tulee juontamaan iki-ihana Sari Tamminen.

Liput: 30€/ kpl, 2 lippua 50€, (narikka sisältyy hintaan).

Myyntipaikat: Tanssi-iltoina, lipunmyynnistä, Auraamon kesäkauppa Auroora.

Tule mukaan ainutlaatuiseen konserttiin hyvän asian puolesta. Konsertin tuotot menevät kokonaisuudessaan talon ylläpitoon! Tule mukaan tukemaan toimintaa sekä nauttimaan ainutlaatuisesta konsertista!

Konserttia tukemassa myös seuraavat yritykset:
Auranmaan Musiikki
Koruttamo Jewlery
Hankkija Turku
Piltin Puutarha
Pohjojan Polttopuu
SuomiViihde

Lisätietoja:
Annika Hurme
Auran Nuortentalosäätiö
sihteeri / puuhanainen
puh. 044 311 0888
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Aura Nuortentalo
WEB
Facebook