HEVITEEMULTA debyyttialbumi 24.3.

Vuoden tuottajaksi Emma Gaalassa ehdolla ollut huipputuottaja ja artisti Heviteemu julkaisee odotetun debyyttialbuminsa perjantaina

Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu julkaisee 24.3. debyyttialbuminsa Pahoinvoiva sukupolvi. Tummanpuhuva ja elämää pohtiva Pahoinvoiva sukupolvi kokonaisuutena käsittelee rakkautta ja kuolemaa useammalta kantilta, ja tarkastelee niihin liittyvää pelkoa sekä kaipuuta. Albumi on ollut pitkään tekeillä ja yhtenäistä kokonaisuutta on rakennettu jo ensimmäisestä Apua-singlestä saakka. Heviteemu kommentoi tulevaa julkaisua näin:

”Hieno fiilis julkaista oma debyyttialbumi. Tuntuu, että vihdoin oon kaikille muille tuottamisen ja kirjottamisen lomassa nyt itekki ihan oikee artisti.”

Albumin jokainen kappale on Heviteemun käsialaa alusta loppuun. Artisti säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa ja miksaa musiikkinsa itse. Yhteistyö muiden artistien ja ystävien kanssa oli myös luonteva osa kokonaisuutta, ja albumilla mukana on feattaamassa costee, whereismike, Sini Yasemin ja Mouhous.

Luultavasti ilman yhteistyötä costeen kanssa en ois saanu ikinä sitä kipinää tehä uraa myös esiintyvänä sooloartistina. Soitin myös costeelle mökillä joskus whereismiken biisejä tyyliin SoundCloudista, et tää on magee tyyppi, ja sen jälkeen ollaan miken kanssa tehty sessioita kimpassa. Sini taas on mun hyvä ystävä, jonka kanssa ollaan jollain tapaa samankaltaisia synkistelijöitä. Tehdään myös muutenkin duunii yhessä joten tää oli täysin päivänselvää et me tehään yhessä biisi mun levylle. Samoin oli sekin, et Mouhous tulee fiittaamaan mun levylle, oltiinhan me tehty yhessä just niiden toinen albumi ja kesän festarirundi. Tää oli vaan luonnollinen jatkumo sille touhulle”, Heviteemu kommentoi työskentelyä muiden artistien kanssa.

Musiikin monilahjakkuus Heviteemu palasi loppuvuonna 2022 julkaisutauolta julkaisemalla kappaleen Kaunis melankolia (Pimeä onni), joka on uudelleenversiointi Samuli Edelmannin ja Jipun hitistä Pimeä onni. Oman soolouransa artisti käynnisti vuonna 2020, ja soolojulkaisuja on takana seitsemän kappaletta. Kolmas single Vaikeeta on ylittänyt kultarajan (yli 2 milj. striimiä) ja yhteensä artistin musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluista jo lähes 8 miljoonaa kertaa. Heviteemu on työskennellyt jo pitkään tuottajana sekä biisinkirjoittajana lukuisten eri artistien, kuten JVG:n, SANNIn sekä Vesalan kanssa oman soolouransa ohella. Lahjakas artisti on huomioitu myös Emma-ehdokkuudella Vuoden tuottaja -kategoriassa vuonna 2021.

Pahoinvoiva sukupolvi -albumin kappalelista:

Pahoinvoiva sukupolvi
Kaikki pääl kaatuu feat. whereismike
Vaikeeta feat. costee
Toisillensa tarkotetut feat. SINI YASEMIN
Paholainen pukeutuu Pradaan feat. Mouhous
Kaunis melankolia (Pimeä onni)
Apua
Nuori ja hauras
Miten sydän suljetaan
Kuolen vähän joka kerta feat. costee
Vielki hengis (part II)

Heviteemu somessa:
Instagram / Facebook / TikTok