Uusi versio Daniel Levinin Jasmine-hitistä kanssa julkaistiin tänään

Lauluyhtye Rajaton pääsee toteuttamaan perinteisen Rajaton Joulu -kiertueensa tänä vuonna täydessä mittakaavassa. Joulukuussa tutut joulun hittisävelmät kaikuvat 12 konsertin ajan yhdessätoista kaupungissa, ja ensimmäinen konsertti kuullaan Järvenpään kirkossa 3. joulukuuta. Kiertue päättyy tuttuun tapaan Helsingin Johanneksenkirkkoon joulun alla.

Viime vuoden kiertue typistyi kahteen konserttiin, ja olemme odottaneet hartaasti tämän kiertueen toteutumista. Lämmöllä ja ilolla toivotamme teidät tervetulleiksi konsertteihin!” iloitsee Rajaton.

Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius tulkitsevat konserteissa yhtyeen suosituimpia joululauluja. Luvassa on tuttuun tapaan myös jotain uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konsertti-iltaan erityisesti räätälöityä kuultavaa.

Ennen joulukiertuetta Rajaton ehtii lentää Yhdysvaltoihin Philadelphiaan, jossa yhtye esiintyy Abba-ohjelmistollaan The Philly Popsin solistina kolmessa konsertissa 17.–21.11. Lisäksi Rajaton julkaisee tänään sovittamansa a cappella -version virolaisen laulaja-lauluntekijä Daniel Levin kappaleesta Jasmine. Alkuperäinen kappale julkaistiin alkuvuodesta 2021, ja se saa nyt täysin uuden tulkinnan Rajattoman toimiessa Levin taustayhtyeenä.

Nautimme todella yhteistyöstä Daniel Levin kanssa. Kappaleessa on erittäin positiivinen tunnelma, ja meistä tuntuu että juuri sitä maailma tarvitsee juuri nyt.” kertoo Rajaton yhteistyöstä. Kappale Jasmine on kuultavissa nyt täältä.

Rajattoman ensimmäinen joulukiertue järjestettiin vuonna 2003, joten joulukiertue on nyt täysi-ikäinen. Monelle Rajaton Joulu -konsertti on jokavuotinen perinne, ja myös uusien perinteiden luominen on yhtyeelle tärkeää.

Kuinka innoissamme odotammekaan tämän vuoden joulukonsertteja, ehkä innokkaammin kuin koskaan. Rajaton joulu saa tulla!”

Rajaton Joulu 2021
3.12. Järvenpään kirkko klo 18
4.12. Oulun tuomiokirkko klo 18
8.12. Verkatehdas, Hämeenlinna klo 19
9.12. Ristinkirkko, Lahti klo 18
10.12. Lappeen Marian kirkko, Lappeenranta klo 18
13.12. Mikaelinkirkko, Turku klo 19
14.12. Mikaeli, Mikkeli klo 19
17.12. Taidetehdas, Porvoo klo 19
18.12. Espoon kulttuurikeskus klo 18
19.12. Tampere-talo klo 19
21.12. Musiikkitalo, Helsinki klo 19
22.12. Johanneksenkirkko, Helsinki klo 18

Konsertit järjestää Sublime Music Agency Ltd.

Liput konsertteihin ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.
Hämeenlinnan ja Helsingin Musiikkitalon konsertteihin liput myy Ticketmaster.

www.rajaton.net