Yhtyeen jättihitti ”Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo” on ollut 5 kuukautta Spotify-listan top10:ssä ja 2 kuukautta radiolistan top10:ssä

Tämä erikois-EP on joululahja meidän kaikille faneille sekä nöyrä kiitos kuluneesta vuodesta

Kuuntele Suomalainen Joulu -EP tästä

Suomen suosituin bilebändi, jo yli 10-vuotisen ja jyrkässä nousukiidossa olevan uran tehnyt Portion Boys julkaisi tänään uuden EP:n ”Suomalainen Joulu”. Kappaleet ”Pikkujoulut kiihtyy”, ”Joulu takas” ja ”Mä olen loppu” sisältävä EP koostuu tutuista Portion Boys -hiteistä, jotka on sanoitettu ja sovitettu uudelleen joulutunnelmaan sopivaksi.

”Tämä erikois-EP on joululahja meidän kaikille faneille sekä nöyrä kiitos kuluneesta vuodesta. Tämä on ollut yhtä vuoristorataa, mutta niin vaan kaikesta aina selvitään!

EP muodostuu ”pyhästä” kolminaisuudesta joulun ympärillä. Ensin on vuorossa tottakai pikkujoulut. Sillä startataan koko joulusaaga. Näissä riennoissa puretaan kaikki patoutumat, mitä vuoden aikana on sisälle kerätty, mokaillaan ja työpaikalle saavuttaessa kukaan ei kehtaa katsoa toisia silmiin. Turha kenenkään väittää, että asia ei olisi näin. Kaikki ovat tämän kokeneet.

”Joulu takas” -kappaleessa ollaan jo joulun ytimessä. Järjetön shoppailubuumi, stressilevelit tapissa ja mielenrauhaa ei saa hetkeksikään. Pian huomataankin, että kaikki se juokseminen ja säätäminen onkin ohi. Ja ensi vuonna uudestaan sama homma!

Luulitko, että joulun stressi, pikku krokilasilliset ja pikkujoulujen jälkeiset mainingit ovat vielä riittävästi? Olet väärässä, nimittäin vuorossa on välipäivät sekä tapsan tanssit. Vielä kerran ystävät, jaksaa jaksaa..vai jaksaako? Tästä kuukauden vouhotuksen jaksosta ei selvitä..ei sitten millään vaan voidaan todeta yhteen ääneen..mä olen aivan loppu! Onneksi tulee uusi vuosi ja uudet lupaukset, eikö vain? ;)

Mennään rennolla otteella eteenpäin ja täysin uutta materiaalia on luvassa alkuvuodesta! Tämän EP:n myötä meidän koko yhtye haluaa toivottaa kaikille teille ihanaa, rauhallista ja mitä mahtavinta joulun aikaa!

Portion Boysin ”Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo” on noussut yhdeksi vuoden isoimmista ja puhutuimmista hiteistä. Jo 5 kuukautta Spotifyn top10:ssä ja 2 kuukautta radiolistan top10:ssä viihtynyt kappale on kerännyt lähes 8 miljoonaa streamiä Spotifyssa.

Vuonna 2010 kolmen kaveruksen perustama Portion Boys on raivannut positiivisella hyvän mielen tekemisellä itsensä yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 40 miljoonaa. Poikkeuksellisen saavutuksesta tekee se, että yhtye on julkaissut musiikkinsa alusta asti omakustanteisesti, ilman isoja tukiverkostoja. Portion Boysin isoimpiin hitteihin kuuluvat mm. Karjala Takas, Mieleni Pahotin, Sierralla Nevadaan ja tuoreimpana Spotifyn top10:een noussut Kyläbaari.

Vuodesta 2015 keikkailleen Portion Boysin esiintyvään kokoonpanoon kuuluvat Kenraali Vahva, El Meissel, A.P. Vuori, JaloTiina, sekä Taitelija Nieminen. Portion Boysin keikoilla yleisöllä on lupa irrottautua hetkeksi arjesta ja unohtaa kaikki huolet sekä murheet. Portion Boys nähdään loppuvuodesta Pelti Auki! -kiertueella yhdessä Petri Nygårdin, Teflon Brothersin sekä Pasi ja Anssin kanssa.

Instagram | Facebook