One Desire julkaisee massiivisen uuden singlen Never Gonna Stop

Sinfoniaorkesterilla höystetyn kappaleen kohtalokas musiikkivideo kuvattiin Meksikossa

Nyt on One Desiren fanien juhlaa, sillä yhtye julkaisi 17.6 uuden singlen Never Gonna Stop ja soitti uniikin stadionkeikan Vaasassa Kvarkenfest-tapahtumassa.

Uudesta kappaleesta yhtye kertoo, ettei halunnut jättää kappaletta odottelemaan seuraavan albumin aikatauluja, vaan tämä piti päästä esittelemään maailmalle pikimmiten!

Never Gonna Stop syntyi syöksykierteen tunteesta kahden toisilleen rakkaan ihmisen välillä. Vaikka kuinka ollaan reunalla ja menossa alaspäin niin aina kuitenkin päätetään, että pidetään yhtä. Elämähän menee näin, eikö?”, rumpali Ossi Sivula kertoo.

Uusi single saa seurakseen myös kappaleen tarinaa painottavan musiikkivideon, joka kuvattiin Meksikossa.

"Kappaleen musiikkivideolla on suuri merkitys sekä painoarvo biisin sisäistämisessä. Video kuvattiin Meksikon huikeissa maisemissa kuuluisan Cristo De Las Noas -patsaan ympäristössä Torreónen kaupungissa. Kappaleessa kuullaan myös sinfoniaorkesterin säestystä, jonka päätimme tuoda mukaan myös seuraavalle livekeikalle!”, Sivula kertoo.

One Desire nousi Kvarkenfestin lavalle yli 30-henkisen orkesterin kanssa, joka koostuu Wasa Sinfoniettan muusikoista. Konsertti koristeltiin myös täysmittaisella valo- ja pyroshow:lla. Lisäksi koko spektaakkeli kuvattiin, ja siitä julkaistaan Blu-Ray-video Dolby Surroundilla höystettynä.

ONE DESIRE | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY