MIKAEL GABRIEL ja JUHA TAPIO yllättävät yhteissinglellä

”Edes banaani ei oo enää banaania” – kuuntele uusi single nyt!

Poptähdet Mikael Gabriel ja Juha Tapio yhdistävät voimansa ja yllättävät tänään julkaistulla yhteissinglellä nimeltään Kompassi. Raikkaasti ja vastustamattomasti eteenpäin rullaava single kehottaa luottamaan omaan sydämeen kompassina. Kappaleen tunnelma on kesäisen kevyt, mutta antaa lyriikoillaan myös ajattelemisen aihetta, kuten molempien artistien tyyliin sopii.

Mikael Gabrielin edellinen albumijulkaisu oli Elonmerkki viime vuodelta. Albumiraitaan Tokio tehty, Karim Sahebin ohjaama musiikkivideo toi artistille Emma-palkinnon tänä vuonna. Miklun viimeisin singlejulkaisu oli isoksi Spotify-hitiksi tänä keväänä noussut Nallekarkit, johon saatiin niin ikään Karim Sahebin käsialaa ollut Matrix-henkinen musiikkivideo. Nallekarkeilla vieraili JVG. Kesällä Miklu keikkailee ympäri Suomea ja hänet nähdään mm. Justin Bieberin lämmittelijänä Kaisaniemessä 9.8.

Juha Tapio julkaisi edellisen albuminsa Pieniä taikoja vuonna 2019, jonka jälkeen hän jäi tauolle suoraan loppuunmyydyn Hartwall Arenan lavalta. Juha Tapio palasi tauolta syyskuussa 2021 uransa isoimmalla Spotify-hitillä Valitsisin sut ja tänä keväänä hän julkaisi kantaaottavan Vaadin rauhaa -singlen. Artisti on keikoilla läpi kesän: hänen keikkakesänsä huipentuu Ratinan Stadionilla, Tampereella lauantaina 6.8.

”Oli aikakin, että tuli tilaisuus tehdä jotain yhdessä! Mutta semmosta se on: tilaisuuksia tulee ja niihin haluaa tarttua, kun pitää sydäntä kompassina”, kommentoivat artistit yhteisbiisiä.

Mikael Gabriel somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Juha Tapio somessa:
Instagram / Facebook