Lili & Luna ja Tuure Kilpeläinen löivät hynttyyt yhteen ja julkaisivat yhteisen singlen

-Artisteja yhdistävät yhteinen kotiseutu sekä rakkaus folk- ja kantrimusiikkiin

Kuuntele Onni tästä! Lili & Luna (Sanni Savolainen ja Leena Tirronen) on kahden vahvan naisen muodostama country pop -duo, jonka musiikissa koskettavat lyriikat lyövät kättä kauniiden melodioiden ja harmonioiden kanssa. Sanni on Leenan siskontyttö ja kaksikko on aina musisoinut sekä kuunnellut musiikkia yhdessä. Molemmat tykkäävät erityisen paljon kantrista ja folkista, jota Leena on kuunnellut aina ja soittanut sitä pienestä̈ pitäen myös Sannille.

Tänään julkaistava Onni on ensimmäinen single Lili & Lunan ensi vuonna ilmestyvältä kakkosalbumilta. Mukaan biisille he saivat suuresti arvostamansa Tuure Kilpeläisen, jonka juuret ovat Lili & Lunan tavoin Kouvolassa.

Onni on pientä ja sitä on vähän. Onni on vapautta, rakkautta ja hetkiä. Onni on kotiin vievä juna, läheisen halaus ja ilmaan nostettu tuoppi. Onni on rikkautta ja rahattomuutta, tekoja ja sanoja. Onni poltetut ja polttamattat sillat. Onni on pientä, mutta täällä tänään. Meille onni on musiikkia. Ja erityisesti musiikkia, jota ollaan saatu tehdä lahjakkaan, herkän ja inspiroivan Tuure Kilpeläisen kanssa. Tuuren kanssa onni ei ole pientä, vaan suuren suurta”, Lili & Luna kertoo.

Uuden singlen lisäksi Lili & Lunaa kuullaan myös äskettäin ensi-iltansa saaneessa Kari Ketosen ohjaamassa elokuvassa Häät ennen hautajaisia, jonka lopputeksteissä soi yhtyeen debyyttialbumin kappale Kaikki päättyy kuolemaan.

 

Lili&Luna somessa:
Instagram: lililunamusic