$aulin uusi single Muistan milt se tuntuu on artistin omasta elämästä inspiraationsa saanut ihmissuhdebiisi

Kuuntele Muistan milt se tuntuu tästä. Vastikään Katutaso Äänitteelle kiinnitetty räppäri $auli julkaisee toisen sinkkunsa myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttilevyltään. $aulin musiikissa käsitellään paljon ihmissuhdeasioita sekä nuoren miehen ahdistusta, riittämättömyyden tunnetta ja siitä syntyviä paineita. Perjantaina 13. tammikuuta julkaistu Muistan milt se tuntuu -sinkku kertoo aikaisempien parisuhteiden päättymisestä, sekä ylipäänsä ongelmista ihmissuhteissa.

”Muistan milt se tuntuu on tulevan albumin henkilökohtaisin ja täysin oman elämän tapahtumien inspiroima biisi”, $auli paljastaa.

Länsi-Vantaalla syntynyt, mutta nykyään Kalliossa vaikuttava $auli aloitti musiikin tekemisen tosissaan 17-vuotiaana, kun oma saundi ja tyyli alkoi muodostua. Vuonna 2019 ensisinglensä Swoosh julkaisseelta artistilta on sittemmin ilmestynyt yhteensä 14 singleä kolmessa vuodessa. $aulin keväällä julkaistavan debyyttilevyn biisejä ovat inspiroineet mm. Don Toliver, Pink Floyd, Travis Scott ja Tame Impala.

$auli somessa:
Instagram: saulikeminen
TikTok: saulimusic