"MARKKU TOUROSELTA KOKOELMALEVY!

Levy-yhtiö SoundByte Music julkaisee 18.03.2023 Markku Tourosen aiemmin vuosien 2007 - 2022 välillä julkaistut 10 singleä nyt samalla kokoelmalevyllä!

Levy julkaistaan CD:nä sekä digitaalisena yleisimmissä suoratoistopalveluissa.

Virtolainen Markku Touronen on pitkän linjan rehti laulumies, jonka elämänmakuisissa tulkinnoissa soi sydän mukana ja jonka äänessä voima ja herkkyys lyövät kättä! Tourosen laulajan tie alkoi 90-luvulla suomirockin parissa. Sittemmin musiikkityyli on jalostunut suomirockista rautalankasävyiseen ja siitä moderninpaan iskelmään, mutta edelleen mennään rock-asenteella.

Vuosien varrella Touronen on levittänyt suomipopin ja iskelmän ilosanomaa eri kokoonpanoissa lukuisissa erilaisissa juhlissa, tapahtumissa, soittoruokaloissa… Hän on esiintynyt siellä, missä rehtiä laulajaa on tarvittu. Hommia on tehty ja tehdään isolla sydämellä!

Markku on julkaissut vuosien 2007 - 2022 välillä 10 singleä, jotka on nyt koottu samalle levylle, joka eräänlaisena välitilinpäätöksenä kantaa nimeä: "Tähän asti". Tie jatkuu edelleen eteenpäin tulevaisuudessa uusien julkaisujen myötä, ja aika näyttää edelleen mihin suuntaan musiikki kehittyy.

www.soundbytemusic.fi